A fi sau a nu fi informat

by Viviana on December 14, 2010

in Personal

Nu ma mai uit la televizor si nu mai citesc stirile. Acum aproximativ un an am renuntat definitiv sa urmaresc porcariile care ruleaza pe un ecran cateodata prea ingust pentru atata prostie, fatarnicie, fariseism si [insert orice invectiv aici].

Daca nu ma mai uit la televizor si nu mai citesc stirile tembele scrise de prea multe ori de agramati nu inseamna ca nu sunt informata. Sunt foarte informata. Ma informez zilnic despre ceea ce am ales sa ramana important in viata mea: on-line (the new thing), industria muzicala (nisa electro-industrial), educatie, fotografie, calatorii. Mai nou imi reactualizez cunostintele de matematica de clasa a V a (pentru ca fetita mea este in clasa a V a), chestie de vreo 3000 de ori mai interesanta decat excluderea lui Geoana din partidul din care face parte – da, imi ajung la urechi stiri de acest gen.

Ce pierd daca nu mai citesc sau ascult stirile? Nimic. In timpul pe care l-as pierde ascultand tampenii pot sa muncesc, sa imi pregatesc linistita playlistul pentru emisiunea de duminica, pot sa postez stiri/articole pe Viva Music, pot sa pregatesc proiecte noi, pot sa ma distrez pe facebook sau twitter, sa colectionez timbre sau sa presez flori. Prefer sa tai hartie in bucatele din ce in ce mai mici sau sa dau de mancare la porumbei, doar sa nu il mai vad pe Badea aberand cu spume la gura.

Acum un an inca imi mai pasa ce fac si de ce fac ce fac altii. Acum nu ma mai intereseaza. Sunt fericita ca stiu ce ma face fericita.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: